Nagradna igra "OPA nagrađuje"


Praznična shopping groznica je uveliko počela. Kupuju se pokloni, koriste super popusti, a ono što ti dodatno može olakšati i pojednostaviti tvoje shopping iskustvo jeste OPA mobilna aplikacija.

OPA aplikacija će u vrlo kratkom roku postati tvoja omiljena aplikacija na telefonu i to iz nekoliko razloga.

Osim što će ti olakšati shopping i plaćanje putem telefona, koristeći OPA aplikaciju imaš priliku učestvovati u nagradnoj aktivaciji.

Glavne nagrade su mobiteli Samsung S21 i Xiaomi Redmi Note 10 S, a svake sedmice imaš priliku osvojiti Samsung Galaxy Watch i Canyon Smart Watch.

Dijelimo ukupno 24 sedmične i jednu glavnu nagradu, pa ti svakako preporučujemo da okušaš svoju sreću.

Kako učestvovati?

Dovoljno je da napraviš minimalno 1 (jednu) OPA transakciju na sedmičnom nivou i već imaš pravo na učešće u sedmičnom izvlačenju.

Obzirom da je u toku period godine rezervisan za kupovinu, vjerujemo da ti neće biti previše teško da napraviš i 10 (deset) OPA transakcija čime učestvuješ u finalnom izvlačenju uz mogućnost osvajanja odličnog Samsung S21 Ultra 5g mobilnog uređaja.

Pored brzog, jednostavnog i sigurnog plaćanja, OPA aplikacija ti nudi i niz drugih benefita u vidu: jednostavnog transfera novca, dopune prepaid mobilnih brojeva te korištenje drugih benefita kroz program lojalnosti, odnosno nagrađivanja.

Instaliraj OPA aplikaciju već danas, uživaj u kupovini i osvajaj nagrade.

Pravila nagradne igre pogledajte OVDJE.

Ostale aktuelnosti


Arhiva